Splácení kreditky je teď ještě vychytanější

DIGI novinky: Splácení kreditky je teď ještě vychytanější

Jediným kliknutím splatit všechno, tedy dorovnat limit na kreditce. To jsme v internetovém bankovnictví neuměli, a teď už to umíme. Stejně jako pár dalších nových věcí. Pojďme si je představit všechny.

06/2022

„Není nic staršího než včerejší noviny,“ říkal Karel Čapek. A tenhle článek je starý už víc než rok. Tak pozor, některé věci už nemusí platit. Možná raději mrkněte na aktuální články.

3 TOP novinky v internetovém bankovnictví:

  1. Jednodušší splácení kreditky – K minimální a plné splátce jsme pro vás přidali třetí možnost, splatit celou kreditku. Tedy dorovnat limit a být na nule.
  2. Bez Smart klíče ani ránu – Pokud ještě nepoužíváte aplikaci Smart klíč, stáhněte si ji. Ať od 20. června nemusíte zadávat heslo při každé platbě nebo třeba při změně uživatelského jména k ČSOB Identitě.
  3. Automatické odhlášení po 5 minutách – Když se internetovému bankovnictví nevěnujete, po chvíli vás pro jistotu odhlásíme. Nic nového, dřív to ale bylo až po 20 minutách. To samé platí i pro Portál k ČSOB Identitě.

 

S ČSOB Identitou můžete podepisovat i smlouvy

U firem jako Pražská plynárenská, MallPay, OZP a spousty dalších teď podepíšete smlouvu online pomocí ČSOB Identity. Nový, jednoduchý a maximálně bezpečný způsob, jak uzavírat smlouvy na internetu, se jmenuje BankID SIGN.

 

Aplikaci Smart klíč rozchodíte i bez infolinky

Kdyby vám náhodou přestal fungovat Smart klíč (je zablokovaný nebo nejde správně spustit), nemusíte nikam volat ani chodit, abyste získali aktivační kód. Všechno teď vyřešíte přímo v portálu ČSOB Identity.

 

Založení ČSOB Identity je ještě přehlednější

Do SMSky s jednorázovými přihlašovacími údaji jsme přidali jméno člověka, pro koho jsou údaje určeny. To se hodí, když zakládáte víc identit najednou – například pro sebe a své děti.

 

Dlouho jste nebyli v internetovém bankovnictví? Přijďte si pro nové přihlašovací údaje

Pokud jste se do internetového bankovnictví nepřihlásili už iks měsíců a nejde vám to, nejspíš potřebujete nové přihlašovací údaje. Ty staré vám vypršely s přechodem na ČSOB Identitu. Přijďte prosím na pobočku, kde vám všechno zase zprovozníme a nastavíte si nové jméno a heslo.

Zadávání plateb po telefonu končí

O telefonní bankovnictví (zadávání plateb po telefonu) byl v poslední době tak nepatrný zájem, že tuto už tak trochu zastaralou službu můžeme s klidným srdcem ukončit. Zvlášť, když čím dál víc z vás dávno využívá internetové a mobilní bankovnictví. Modernější, a hlavně rychlejší a pohodlnější způsob, jak ovládat svůj účet doslova odkudkoli.

 

06/2022

Přečtěte si také

Tipy a návody
Od 26. října už internetové platby kartou ČSOB nestačí potvrzovat pouze SMS kódem. Abychom splnili pravidla nové evropské směrnice, zaplatíte online pouze s aplikací Smart klíč.
Tipy a návody
Vzpomenete si na své limity na své platební kartě? Jak často je měníte? A k čemu je to dobré? Pojďme si objasnit, jaké funkce vlastně limity na kartách mají.
Tipy a návody
Co s hromadou mincí, jakmile naplníte prasátko? Zajděte do banky nebo na poštu a vložte si je zdarma na účet. Přečtěte si, jak na to.