Tuhle appku prostě musíte mít

Tuhle appku prostě musíte mít

Sáhnete po ní i několikrát denně, pomůže při cestování a je zadarmo pro kohokoli. Jednoduše DoKapsy od ČSOB.

Když se řekne integrátor mobility, možná vás to poleká nebo to přejdete jako další cizí označení. Ale když řekneme, že jednou appkou koupíte lístky na MHD, zaplatíte parkování nebo najdete elektronabíječku, to je jiné kafe. Tuhle aplikaci prostě strčíte DoKapsy a jste v pohodě.

Kromě zmíněných hlavních lákadel jsou tu i další důvody, proč si stáhnout DoKapsy. Uložíte si sem všechny věrnostní kartičky, které tak překážejí v peněžence. Najdete tu dlouhý seznam výhodných nabídek a slev od našich partnerů. A až budete stát ve frontě nebo se nudit v čekárně u lékaře, sáhněte DoKapsy a začtěte se do článků v E15, Blesku, iSportu, Reflexu nebo Lidé a země.

Vychytávka pro klienty ČSOB – k cestovnímu pojištění koupenému k naší platební kartě si můžete aktivovat balíček Na cesty a vybírat z bankomatů po celém světe zdarma, a ještě vám vrátíme 1,5 % z plateb kartou v zahraničí.

3 plánovaná „zelená“ vylepšení

  • Řidiči elektroaut zajásají nad mapou dobíječek a možností zaplatit za dobití
  • Praktický bude také plánovač cest kombinující MHD s automobilem, který vás může přesvědčit, že auto má smysl jen na část cesty
  • Skutečnou lahůdkou bude navigace k volnému parkovacímu místu ve vybraných městech– nebudete třikrát objíždět blok a hledat místo, ale pojedete najisto díky čidlu v povrchu ulice

Již nyní také uspoříte stohy papíru – aplikace totiž netiskne žádné účtenky ani lístky – vše máte digitálně v mobilu.

 

Zpět na newsletter Následující článek