Myslíme zeleně #5

PROTOŽE

Myslíme zeleně #5

Chcete šetřit, nebo OPRAVDU ušetřit? V době, kdy se každý snaží ušetřit, se na nás můžete spolehnout i v této oblasti. Jsme jednička ve financování bydlení, proto se zaměřujeme na tento typ úspor.

V každodenním životě toho můžete hodně změnit, abyste ušetřili na energiích (dáme vám pár konkrétních tipů). Ovšem pokud to myslíte s úsporami opravdu vážně, chce to systémové řešení: tepelné čerpadlo, fotovoltaické panely, zateplení nebo řízení větrání. Ano, jsou to mnohatisícové náklady, ale zároveň investice s jistou návratností.

Je dobré vědět, že na to nejste sami. Pomohou vám naše půjčky na úsporné bydlení. Na moderní technologie vám půjčíme až milion korun s lepším úrokem, který vám garantujeme po celou dobu splácení. Aktuálně je to 6,9 % p.a.

A pokud chcete ještě přitvrdit a přemýšlíte o stavbě domu, mrkněte na soběstačný dům. Funguje „takřka zadarmo“, protože jeho majitel minimalizoval závislost na veškerých sítích. Návod, jak na to, je navíc volně k dispozici, tak proč se neinspirovat?

Příjemný a pokud možno klidný podzim.

Alena Křížová
Ředitelka Financování a podnikatelé, Segmenty ČSOB Skupiny

 

Reprezentativní příklad
Půjčka na úsporné bydlení ve výši 400 000 Kč se splatností 8 let: pevná úroková sazba 6,9 % p.a., RPSN 7,1 %, měsíční splátka 5 434 Kč, celkem k úhradě 521 664 Kč. Nejedná se o návrh na uzavření smlouvy.
Až 20 % půjčené částky (max. do výše 60 000 Kč) můžete použít například na vybavení domácnosti.

 

Zpět na newsletter Následující článek