Protože myslíme zeleně #4

PROTOŽE

Myslíme zeleně #4

Nejlepší cesta do banky je z hlediska přírody ta, která vůbec není. Proto se snažíme vymýšlet taková řešení pro naše klienty, aby si mohli vyřídit co nejvíce věcí z obýváku, respektive z naší mobilní aplikace ČSOB SMART.

To si myslíme, že je budoucnost bankovnictví, pobočky budou klientům sloužit spíš pro složitější témata, jakou je bydlení, investice nebo pojištění. Ani tak to neznamená, že klienti budou muset k nám cestovat, mohou si nás přes obrazovky svých mobilů či počítačů pozvat k sobě a my jim poradíme na dálku.

Když už ale naši klienti k nám, nebo kamkoliv jinam cestují, podporujeme je v tom, aby volili čistší řešení. Nabízíme například výhodné úrokové sazby na nová i ojeta auta využívající alternativní pohon. Navíc máme pro naše klienty, kteří jezdí na elektřinu, už několik míst, kde si mohou svůj vůz nabít. Nabíječky máme k dispozici a k použití i pro veřejnost v našem ústředí v Radlicích, dále Hradci Králové v Plzni a Ostravě. Letos a příští rok přibudou další místa, a to v Pardubicích, Českých Budějovicích, Liberci a Olomouci.

Protože chceme jít příkladem, k šetrnějšímu cestování do práce vedeme i naše zaměstnance. V květnu se u nás jezdí na kole, podzim je ve znamení ekologických cest do práce, tedy například MHD, nebo alespoň spolujízda. Obnovujeme postupně i nás vozový park, přibývají elektromobily a vozy s hybridním pohonem.

Přidáte se k nám? Doufám, že tento newsletter zaměřený na mobilitu Vám bude inspirací…

Radek Hájek
Výkonný ředitel ČSOB Retail Distribuce

 

Zpět na newsletter Následující článek