Splatit všechno: nová funkce ve Smartu

Splatit všechno: nová funkce ve Smartu potěší všechny kreditkáře

Poslat na splátku kreditky přesně tolik, kolik chcete. To je teď ve Smartu ještě jednodušší. V menu „Splátka“ nově nabízíme volbu Splatit všechno, která vám na jedno kliknutí vyrovná úvěrový účet na nulu. Pojďte se podívat, jak to funguje.

Používáte naši kreditní kartu? Tak si to pojďte hned vyzkoušet:

  1. Přihlaste se do Smartu
  2. Na úvodní obrazovce klikněte na svou kreditní kartu
  3. Zmáčkněte oranžové tlačítko „Splátka“

Stejně jako doteď si můžete sami spočítat částku a pak ji ručně vyťukat do políčka „Částka“. Je tu ale i druhý, jednodušší a pohodlnější způsob. Kliknout na jednu z připravených možností:

 

  • Splatit minimum – Vyberte, jen pokud jste s penězi na štíru. Úroky vám budou naskakovat dál, mini mální splátka vás ale ochrání před zpoplatněnou výzvou k úhradě dlužné částky.
  • Bezúročné období – Zaplatíte přesně tolik, abyste nemuseli za tento měsíc platit úroky. Tedy útratu za předchozí týdny a měsíce, které už nespadají do aktuálního bezúročného období.
  • NOVĚ: Splatit všechno – Jedním kliknutím vyrovnáte celý úvěrový účet na nulu. Jen si pohlídejte, aby vám zbylo dost na běžném účtu.
TIP: Nechcete každý měsíc řešit splátku kreditky? Nastavte si automatickou splátku. Ta funguje jako volba „Bezúročné období“, jen automaticky. Řekněte si o ni naší virtuální asistentce Kate.

 

Další novinky ve Smartu: hezčí QR kódy, přehlednější dokumenty

  • Obrázek s platebním QR kódem nově ukazuje logo ČSOB, částku a číslo účtu. Když ho někomu pošlete, je na první pohled jasné, o co jde a kolik se kam platí.
  • V sekci Ostatní najdete všechny své Smlouvy a dokumenty. Můžete si je filtrovat podle kategorií i podle času.
  • Paletu push notifikací jsme rozšířili o upozornění na zaúčtování platby kartou. Nastavte si ho v sekci Ostatní > Nastavení aplikace > Oznámení > Odchozí platby.

 

+ Dvě drobnosti exkluzivně pro Android: Zaprvé, v Nastavení > Zobrazení přibylo přesměrování do nastavení mobilu na zvětšení a zmenšení písma. A zadruhé, Platební QR kódy si do Smartu načtete přímo z galerie.

 

05/2023

Přečtěte si také

Tipy a návody
Od 26. října už internetové platby kartou ČSOB nestačí potvrzovat pouze SMS kódem. Abychom splnili pravidla nové evropské směrnice, zaplatíte online pouze s aplikací Smart klíč.
Tipy a návody
Co s hromadou mincí, jakmile naplníte prasátko? Zajděte do banky nebo na poštu a vložte si je zdarma na účet. Přečtěte si, jak na to.
Tipy a návody
Vzpomenete si na své limity na své platební kartě? Jak často je měníte? A k čemu je to dobré? Pojďme si objasnit, jaké funkce vlastně limity na kartách mají.