Proč je Plus Konto super pro mladé a studenty

Bonus 1 000 Kč + 4 další důvody, proč je Plus Konto super pro mladé a studenty

Je zdarma bez podmínek a sjednáte si ho 100% online. A když je vám mezi 18 a 30 lety, dostanete navíc ještě bonus 1 000 Kč a k tomu šanci vyhrát nový iPhone 13. Máme pro vás hned 5 dobrých důvodů, proč si teď na podzim založit Plus Konto, bankovní účet u nás v ČSOB.

10/2021

„Není nic staršího než včerejší noviny,“ říkal Karel Čapek. A tenhle článek je starý už víc než rok. Tak pozor, některé věci už nemusí platit. Možná raději mrkněte na aktuální články.

1. Odměna 1 000 Kč + soutěž o iPhone 13

Bonus 1 000 Kč k novému účtu, a k tomu šance vyhrát nový iPhone 13. To je naše podzimní akce #MobilemObratem pro studenty a všechny, kdo ještě nepřekročili třicítku. Není na co čekat – založte si naše Plus Konto zdarma ještě dnes.

2. Účet si založíte odkudkoli a funguje hned

Takhle je to nejrychlejší: Stáhnete si mobilní appku ČSOB Smart, foťákem naskenujete 2 doklady (občanka plus řidičák nebo pas), pošlete korunovou platbu ze svého účtu v jiné bance a je to.

Pokud bude všechno v pořádku, účet můžete přímo v aplikaci začít hned používat. Včetně platební karty, kterou si hned nahrajete do Apple Pay, Google Pay i Garmin Pay, abyste mohli platit mobilem nebo chytrými hodinkami. Fyzická, plastová platební karta vám přijde do týdne poštou.

TIP: Pokud je Plus Konto váš první účet, pošleme za vámi kurýra (samozřejmě zdarma) kvůli kontrole totožnosti.

3. Zdarma bez podmínek

Abyste měli Plus Konto bez poplatků, nemusíte dělat psí kusy. Žádné obratové podmínky, žádné dokládání potvrzení o studiu, prostě vedení účtu zdarma pro všechny. Neplatíte ani za výběry z našich bankomatů, za odchozí nebo příchozí platby. Okamžité platby, které chodí stejně rychle jako SMSky, jsou taky zdarma.

Plus Konto vás navíc odměňuje za to, že ho používáte. Ve věrnostním programu Svět odměn sbíráte body za placení kartou nebo nové bankovní služby. Body pak vyměníte za dárky, slevové vouchery nebo třeba příspěvek na dobrou věc.

4. Žádné papíry + ekologická karta

Na online sjednání je fajn, že není potřeba tisknout ani jeden papír. Bezpapírově fungujeme i na pobočkách, kde se smlouvy podepisují na tabletu. Každoročně tak ušetříme přes milion listů papíru, na jejichž výrobu by padlo zhruba 13 smrků.

K nově otevřenému Plus Kontu dostanete také Ekokartu. Platební kartu se speciálním designem, vyrobenou z recyklovaného plastu. Každá Ekokarta ušetří 3,2 gramu průmyslového plastového odpadu a sníží uhlíkovou stopu o 7 gramů oxidu uhličitého.

5. Na ovládání vám stačí mobil

Když vyloženě nechcete, nemusíte zapínat počítač ani chodit na pobočku jak je rok dlouhý. Stačí vám ČSOB Smart, mobilní bankovnictví se vším všudy. Kdykoli si v něm zkontrolujete zůstatek a historii plateb, zaplatíte faktury a složenky, zkontrolujete limity na kartě nebo najdete nejbližší bankomat. Mezi kamarády si můžete přeposílat peníze QR kódem.

Stejně tak se hodí bezpečnostní aplikace ČSOB Smart klíč, která nahrazuje přepisování ověřovacích SMS kódů v internetovém bankovnictví nebo při platbách na internetu. A do třetice appka DoKapsy od ČSOB plná slev a vychytávek na cestování a nakupování.

Přečtěte si také

Tipy a návody
Od 26. října už internetové platby kartou ČSOB nestačí potvrzovat pouze SMS kódem. Abychom splnili pravidla nové evropské směrnice, zaplatíte online pouze s aplikací Smart klíč.
Tipy a návody
Vzpomenete si na své limity na své platební kartě? Jak často je měníte? A k čemu je to dobré? Pojďme si objasnit, jaké funkce vlastně limity na kartách mají.
Tipy a návody
Co s hromadou mincí, jakmile naplníte prasátko? Zajděte do banky nebo na poštu a vložte si je zdarma na účet. Přečtěte si, jak na to.